Monday, June 25, 2007

Jaanist..

ja nyyd on jälle üks nädalavahetus möödas.. seekord siis veidi erilisem kui tavaliselt..
jaanitama oli oodatud lisaks tavapärasele nelikule veel käputäis, kellest muist nägid elamist esimest korda...

piu lõime püsti oma plaažil.. toolid sääti ilusti tiigi servale poolringi vaatega konnaelule.. Silla otsa sätiti lõke üles.. ürituse kõige keerulisemaks eelmureks oli majutamine.. magamiskohti on arvestatud eelkõige omaperele + lisadiivan, kus väga niru magada.. probleemi erinevad lahendused algasid välivoodite, telkide ja põrandal magamisega ning lõppes võimalusega, et keegi sõidab koju tagasi.. probleem lahenes kiiresti, kui muist seltskonnast varakult kojusõidust teavitas..

jaanitule kõikse suurem pluss oli see, et rämpsule sai tuli otsa tehtud.. põlema pandi maha võetud puu ja oksad ning kõik põlev, mis puukuuri koristamise käigus välja veeti..

kuna maja väljast on endiselt üle tõmbamata, hakati pühap päeval tellinguid ehitama.. püstitusürituse katkestasid vihmasadu ning pisemate uinakud.. kannatamatusest ning värvide päriselus nägemise tõttu hakati veranda lage ning akna-ukseliiste, mis vihma eest varju jäävad, üle tõmbama.. värvid on oki ning sobivad.. praegu aga kuulen poole kõrvaga kommentaari, et fassaadi pintsliga pole palkide värvimisel midagi teha :P et tuleb sudida ikka väikse pintsliga kogu maja värvida :(

No comments: