Wednesday, July 25, 2007

tagant järgi tarkus on täppisteadus..

ehk kui ehituse pealt plaanid kokku hoida, saad hiljem pisiasju ise teha..

täpsemalt viitan ma vihmavee süsteemile.. kui maja ehitamine käis, taheti kõik tööd, mis võimalik ise ära teha, et odavamalt saaks (loogiline).. samuti katsuti esialgu liigsete kulutuste ja luksuse (vihmaveesüsteem) kokku hoida.. sest kellel seda ikka vaja on?
nüüd on aga teatav vesine kogemus näidanud, et maja serva äärde jääv maapind ei jää sugugi viisakas kui vihm otse katusekividelt alla tilgub.. ning tarkus on kohale jõudnud..

kui probleem, siis lahendame.. meespere piilus netist vihmaveesüsteeme paigaldavate ettevõtete kodulehti.. neid leidub.. ja hindu on ka.. vähe väljas.. see eest paneksid need poisid asja ka ise yles.. raha eest loomulikult..
teine, koduse-remondimehe, võimalus on osta k-raudakeskkost torusüsteemi detaile ja nagu pusle asi ise kokku panna.. pluss on see, et saab odavamalt.. miinus see, et tuleb teada, mida teed ja kui palju tükke vaja on..

vot siis.. probleemi lahendamiseks on aega 1 päiksepaisteline nädalavahetus.. siis saab maja lõpuks värvitud ja järgmise projektiga võib alata..

No comments: