Tuesday, August 7, 2007

arengud

eile anti vihmatorudele tellimus sisse.. pisikese voldik-katalogoogiga tipati koju ja näidati teistele ka, et mis detailid ja kui palju.. kõigi eelduste kohaselt peaks neljap jubinad kätte saama ning järgmisel nädalvahetusel läheb panemiseks..

vahepealse nö vaba ajaga hakati otsast puukuurile tuld andma.. enam-vähem kaks külge on laudadest vabad.. leiti, et materjal kõlbab kytmiseks kyll ning lauad ongi juba ilusasti mõõtu ära saetud..

tänase päeva Suur Sündmus oli see, et tuletõrje spetsialist käis maja vaatamas.. ehitusnõunik käis juba mõne nädala eest maja vaatamas ning omalt poolt võttis asja vastu... tuletõrje poiss pidi siis asjad oma spetsialiteedi vaatenurgast kontrollima ja kinnitama.. paberile saime allkirja iluste kätte.. ent leiti ka vigu: lava pidi kerisele liiga lähedal olema, midagi sauna laudseinaga (ei saanudki aru, et mis.. liiga lähedal vist).. ning teise korruse kamin-ahjude suitsutorud.. nende kohta kommenteeriti, et selliseid võib myya ainult prantslastele, kes 2 halgu efekti pärast põletavad.. et elamisruumides peaks torul olema isolatsioon ka peal, sest toru läheb kuumaks ja võib ymbritsevat süüdata.. vot..

nyyd tuleb paberimajandus uuesti ehitusnõunikule saata, kes asja ära vormistab ning siis on meil kinnistatud saun-suvila :D

1 comment:

Merlene said...

Talinelk ikka lille nimeks ja kui mälu ei peta, siis hakkab see lill paljunema niimis mühiseb :)