Sunday, January 20, 2013

Uus aasta, vanad sabad

2012. novembris juhtus Morganiga kahetsusväärne õnnetus, mis tõttu võeti kiiremas korras kasutusele lisameetmed trepi loomadele ja lastele ohutumaks muutmiseks.





Täna, 20ndal jaanuaril 2013 käisime maal grillimas (jah, sel aastal algas grillihooaeg erakordselt vara). Ilm oli ilus, päike paistis ja kerge lumesadu, termomeeter näitas vaheldumisi -17 ja -18 kraadi Celsiuse järgi.
Mineku peamiseks põhjuseks oli telefonikõne, millega anti teada, et aiaprojekt on valmis saanud.

Tegemist on projektiga, mis sai alguse novembri kuust. Sai tehtud lähteülesanne ja saadetud pakkumiste korjamiseks mitmele ehitajale. Laekunud kolmest pakkumisest tehti valik ja täpsustati veel üle, et kas talve lähenedes on sellise asja tegemine üldse võimalik või tuleks kevadet oodata. Tegija kinnitas, et pole probleemi, aia saaks veel vana aasta sees tehtud.
Siis aga algasid sekeldused - kord polnud ehitaja veel eelmist objekti lõpetanud, siis jäi haigeks, siis tuli suur külm (see -25C) ja pühad. Nüüd, pea kuu aega hiljem eeldatavast valmimisajast, on tegu tehtud. Ja hästi ning korralikult! Selle pildi peal on siis punasega tähistatud aia kulgemise joon.