Sunday, May 12, 2013

Emadepäeva maalt läbipõige

Lõputu talv on oma otsa leidnud ning suvised tegevused aias võivad alata.
Meestel on õnnestunud järgmiseks külma-hooajaks metsas puud langetada, koduõuele on toodud neist vaid osa. Kuni puude tegu oli tööde pingereas esikohal, ei edenenud ka kasvuhoone projekt. Seda tingis ka tõsiasi, et lume järel on maal pikalt märg ning vundamendiaugus peab käima kummikutega.

Kuna kasvuhoone ise asub veel transpordipakendis, ent aeg on seal maal, et idaneva tahtvad asjad ajavad juba lehti, tuli leida alternatiivsed "kasvuhooned" kurkidele ja tomatile. Tomat siis resideerub 5L veepudelis.


Koerte õuel kinni pidamiseks, nagu selgus, ei piisa vaid aiast. Aiale peavad olema seatud kõrgemad standardid, mis näevad ette, et kuskilt alt ja vahelt ei tohiks läbi mahtuda. Mistõttu on viimased maal käimise korrad läinudki aiaaluste täitmise tähe all.

NB! Juhin tähelepanu värava "lukule", mille ise avastasin ka alles seda pilti blogi pannes ;)
Lisaks sai laudamüürile ehitatud ka varem tühja mulgu ette värvav.
Selged piirid on seatud ka vana maja lillepeenrale, milleks kasutati ära varem korduvalt tellingute ehitamisel kasutust leidnud materjal.

 Lisaks leidis tänase külaskäigu ajal endale uue elukoha 3 krüsanteemi istikut, üks punane mini-roos (nagu neid lillepoes pottides müüakse) ning valget värvi pargiroos tõlkenimega lume kääbus - "Schneezwerg"